NYHETER 00 OM OSS 00 HANAR 00 TIKAR 00 VALPAR00 KULLAR00 OM RASEN 00 FOTOALBUM00 RESULTAT 00 VI MINNS 00 KONTAKT

TILL MINNE

Hekla

141128-201105

Hekla lämnade oss tyvärr alldeles för tidigt. Hennes nya matte Annika och hela vår familj söljer förlusten av henne mycket. Det var en glad och ärtig liten dam som tyvärr inte höll för avel hos oss. Men vilken tjej och vilken personlighet hon hade. Det kom väldigt hastigt och plötsligt och bara några dagar efter att vi tagit farväl av vår Remus. Vi kommer alltid att bära sig i våra hjärtan Hekla!

Remus

090605-201103

Vår älskade Remus förgyllde våra dagar i drygt 11 år. Han har lämnat ett stort tomrum efter sig. Den farten och glädjen han utstrålade fångade mångas ögon. Som tur är har vi kvar både barn och barnbarn i familjen som kommer föra hans arv vidare.

Hans sista år kantades av utredningar, medicinering och en operation. Tyvärr blev han aldrig riktigt bra och därför fick han tillsist lämna oss. Vi minns dig för alltid Rems-musen <3 Killen med vilja av stål.

Buster

041217-160512

Idag har min älskade agility-kung Buster sprungit ut på den evigt gröna agilitybanan, där hindren alltid är lagom höga och kan hoppas utan smärta, där de färgglada tunnlarna alltid lockar till spring och de skinande slalompinnarna står så inbjudande. Nu får du förenas här med din bror Idefix, och en dag kommer även matte att ansluta, och då ska vi springa ett felfritt kanonlopp tillsammans. Good bye lovely Buster, se you again some time!

Idefix

021216-160215

Idefix var vår allra första papillon, han hann med väldigt mycket i sitt liv. Vi tränade och tävlade i agility i klass 3, och tränade även freestyle och lydnad för skojs skull. På slutet började vi även öva för en eventuell debut i rallylydnad, men det hann vi aldrig med. Idefix var en väldigt glad hund med mycket egen vilja, vi kommer sakna honom enormt mycket.

När jag var tretton år så kom du in i mitt liv och såhär tretton år senare kan jag tänka tillbaka på allt du lärt mig och allt du givit mig. Ditt liv på jorden är över nu, men du kommer finnas i mitt hjärta varje dag i resten av mitt liv.


Urax

070804-151016

Urax, som var av rasen Berger des pyrenees a poil long, vart 8 år. Han var en trogen vän som hann med uppflytt till Avancerad klass i Rallylydnad och klass 3 i Agility. Han är väldigt saknad.

I used to be so happy
But without you here I feel so low
I watched you as you left but I can never seem to let you go
'Cause once upon a time you were my everything
It's clear to see that time hasn't changed a thing
It's bury deep inside me but I feel there's something you should know

I'll never forget you
And you'll always be by my side
From the day that I met you
I knew that I would love you till the day I die
And I will never want much more
And in my heart I will always be sure
I will never forget you
And you'll always be by my side till the day I die

(Zara Larsson - Never forget you)

Amanda

940601-070527
Amanda var våran första hund i familjen. Hon flyttade till oss som 7-åring efter pensionering från kennellivet och jakten. Strax innan hon fyllde 13 så blev hon plötsligt väldigt dålig och veterinären konstaterade flera tumörer i hennes kropp. Det var en fin bassetflicka som var början på vårat hundliv!

Copyright Bissvargens kennel från 2015 | Kontakt: malm.ylva@gmail.com